Supermarketul online Sezamo, parte a grupului european Rohlik, a încheiat un parteneriat cu farmaciile Help Net. Românii pot comanda de acum vitamine, suplimente alimentare, dar și dermatocosmetice de pe platforma supermarketului online.

Peste 2.000 de produse din farmaciile Help Net pot fi de acum comandate pe Sezamo, devenit primul supermarket online care livrează alimente și produse farmaceutice.

Comanda produselor farmaceutice poate fi realizată cu ușurință din platforma Sezamo, unde, cu doar un click, clientul este trimis către pagina de comandă a Help Net. Ulterior, dacă clientul dorește, se poate întoarce la supermarketul online pentru a continua cumpărăturile.

Citește articolul integral pe retail.ro.

Sursa foto: Sezamo România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri