Supermarketul online Sezamo l-a numit pe Cristian Sălceanu în funcția de Country Manager. Acesta vine după mai bine de 4 ani la Bolt. Cristian Sălceanu începe experiența Sezamo invitând clienții, dar și pe cei care nu au încercat încă produsele supermarketului, să testeze gratuit fructe și legume, în limita a 50 lei, prin introducerea unui cod promoțional, la finalizarea comenzii.

Clienții Sezamo pot alege dintr-o gamă de peste 450 de produse, de la micii fermieri, producători locali și internaționali. Fructele și legumele locale vin direct de la recoltă la ușa clienților în doar câteva ore.

„Experiența este cel mai bun indicator al calității, așa că invit toți clienții noi și existenți să experimenteze direct calitatea și diversitatea ofertei noastre, oferindu-le posibilitatea de a gusta gratuit fructe și legume, în limita a 50 de lei”, a adăugat Cristian Sălceanu, Country Manager Sezamo.

Sezamo este un real one-stop-shop de produse proaspete, o comandă la supermarketul online înlocuind până la 8 drumuri în oraș, la farmacie, măcelărie, băcănie, patiserie, piață, pescărie, pet shop și magazin cu produse pentru diete speciale. Supermarketul colaborează cu furnizori și fermieri locali precum Nasul Roșu, Coșul cu Fructe, Sirio Organic, Rora sau Livada Domniței.


Clienții au opțiunea de a primi achizițiile în pungi reutilizabile fabricate din sticle de plastic reciclate sau pungi reciclabile din hârtie. Introducerea "Sloturilor ECO" le permite clienților să selecteze un interval de livrare în care curierii Sezamo deja au drum în direcția lor. Flota de mașini Sezamo este compusă în întregime din vehicule electrice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri