Retailerul Lidl a rechemat două tipuri de produse în ultimele zile, ca urmare a unor probleme descoperite la acestea. Clienții care au apucat să le cumpere le pot returna pentru a-și primi banii înapoi. Nu este nevoie de prezentarea bonului fiscal.

Cele două produse rechemate de retailer sunt sosul American Dip KFC, pruducător CONTEC FOODS SRL, gramaj 325 grame și „Nixe File de anșoa în ulei de măsline 80g” din lotul 145/220 și cu termenul de valabilitate 25.05.2024.
sursa foto: Printscreen ANSVSA

În cazul sosului American Dip KFC, conform ANSVSA, este vorba de prezența alergenului gluten din făina de grâu care nu este menționat pe etichetă. De partea cealaltă, în ceea ce privește Nixe File de anșoa în ulei de măsline, este vorba despre suspiciuni legate de determinarea unor valori ridicate pentru parametrul histamină.

„Manifestările tipice ale intoxicației cu histamină includ înroșirea pielii, erupții cutanate, simptome gastro-intestinale și dureri de cap. Persoanele care au consumat acest aliment și dezvoltă simptome severe, ar trebui să solicite asistență medicală. Lidl România a reacționat și a scos produsul de la vânzare. Produsul cu lotul și data limită de consum menționate mai sus poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Această rechemare vizează exclusiv produsul „Nixe File de anșoa în ulei de măsline 80g” din lotul 145/220 și cu termenul de valabilitate 25.05.2024. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Nixe, nu sunt afectate de această rechemare”, precizează ANSVSA.

sursa foto: Printscreen ANSVSA

Sursa foto: : Wall-Street.ro/ VideoCorp.eu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri