Renovarea mansardei poate fi un proces lung și costisitor, însă odată finalizat, spațiul se va transforma într-unul confortabil, potrivit pentru tine și familia ta. Cu oferta VELUX România, unul dintre cei mai importanți producători de ferestre de mansardă, reamenajarea podului casei devine mai accesibilă. Campania promoțională oferă clienților rulouri exterioare parasolare MHL, pentru doar 10 lei, fără TVA, la achiziționarea ferestrelor de mansardă VELUX.

Pentru a beneficia de această ofertă, valabilă până pe 28 mai, tot ce trebuie să faci este să achiziționezi ferestre de mansardă din gama Standard sau Standard Plus, împreună cu pachetul de rame de etanșare cu BDX inclus de la distribuitorii autorizați VELUX, să te înregistrezi pe velux.ro. După validarea solicitării, clienții vor primi câte un rulou exterior parasolar la prețul de 10 lei, fără TVA, pentru fiecare fereastră de mansardă cumpărată și vor fi livrate în cel mult 15 zile lucrătoare, cu transportul asigurat de VELUX România. În plus, pe toată durata campaniei promoționale, VELUX oferă asistență pentru montajul rulourilor exterioare parasolare.

Dar de ce să alegi rulourile exterioare parasolare VELUX pentru mansarda ta? Pentru că aceste accesorii esențiale nu numai că gestionează lumina care pătrunde în încăpere, ci oferă și o soluție eficientă pentru protejarea intimității și controlul temperaturii interioare. Indiferent de momentul zilei sau de condițiile meteo, poți ajusta cu ușurință rulourile pentru a crea o atmosferă perfect adaptată nevoilor tale și ale familiei.

Disponibile într-o gamă variată de modele și țesături, rulourile VELUX aduc funcționalitate și estetică în locuința ta. Acestea contribuie la definirea stilului și personalității casei tale, transformând spațiul într-un mediu confortabil și plăcut pentru toți membrii familiei.

Transformarea mansardei tale într-un spațiu ideal devine acum mai ușoară și mai accesibilă cu oferta VELUX. Prin combinarea ferestrelor de mansardă, care aduc lumină naturală și eficiență energetică, cu rulourile exterioare parasolare care completează funcționalitatea și estetica, obții nu doar un spațiu de locuit, ci un refugiu autentic și plin de viață.

De asemenea, într-un context în care preocuparea pentru eficiența energetică devine din ce în ce mai pronunțată, investiția în soluții precum ferestrele de mansardă VELUX nu numai că aduce beneficii individuale, ci și contribuie la eforturile colective de reducere a consumului de energie. România se confruntă cu provocări în ceea ce privește eficiența energetică în locuințe, iar adoptarea unor tehnologii moderne, cum ar fi cele oferite de VELUX, poate contribui semnificativ la îmbunătățirea acestui aspect.

Sursa foto: VELUX

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri