Rezultatul se datoreaza largirii portofoliului de clienti, diversificarii produselor comercializate, precum si extinderii regionale, mentioneaza reprezentantii Rompetrol.

Pentru 2007, compania Rominserv estimeaza realizarea unei cifre de afaceri de aproximativ 130 milioane de dolari, cu 22% mai mult fata de indicatorul financiar intregistrat in 2006, de 106,3 milioane de dolari.

"Deschiderea in luna mai a unui punct de lucru in Bulgaria sustine, prin asigurarea suportului tehnic necesar, strategia de extindere la nivel international a grupului Rompetrol si reprezinta, totodata, un pas important in dezvoltarea activitatii Rominserv, prin stabilirea de relatii contractuale cu parteneri non grup din aceasta zona", a declarat directorul general al Rominserv, Victor Popovici.

Citeste si:

Potrivit acestuia, cresterea vanzarii de servicii industriale catre companiile din afara grupului Rompetrol s-a datorat recunoasterii si increderii in calitatea serviciilor prestate de companie.

Rominserv a incheiat recent cateva contracte importante cu TenarisSilcotub, pentru executarea unor lucrari de reparatii, servicii de intretinere, precum si revizii la otelaria TenarisSilcotub din Calarasi. Totodata, fabrica de robineti Rominserv Valves va asigura servicii de prelucrare a pieselor turnate pentru fabrica de tevi TenarisSilcotub din Zalau, mai spus reprezentantii companiei.