In a doua jumatate a anului trecut, Badea Clifford Chance a primit in echipa peste 10 noi avocati, atat cu experienta, cat si proaspeti absolventi de Drept. Avand in vedere volumul mare de tranzactii si solicitarile din partea clientilor, Badea Clifford Chance intentioneaza sa incheie anul 2008 cu un total de 50 de avocati.

Armando Nania, avocat italian, cu experienta de peste 7 ani, a fost detasat la Badea Clifford Chance, alaturandu-se echipei de banking si real estate. Anterior, a lucrat in cadrul birourilor Clifford Chance din Londra si Roma, specializandu-se pe finantari si real estate. Armando si-a finalizat studiile de Drept cu un Master in 2005 in cadrul Queen Mary – University of London, iar in 2004 si-a luat doctoratul in Stiinte Politice Comparate in cadrul Universitatii Sapienza din Roma. Este vorbitor nativ de italiana si vorbeste fluent limbile engleza si franceza.

Vlad Peligrad s-a alaturat echipei de banking si real estate a Badea Clifford Chance in calitate de avocat. Avand o experienta de peste 6 ani, Vlad a lucrat anterior pentru firme internationale de avocatura in Bucuresti si New York, specializandu-se pe finantari si real estate. Vlad a absolvit recent un program de Masterat in cadrul The George Washington University Law School din Washington, D.C. Vlad vorbeste fluent engleza.

Igor Surdu s-a alaturat Badea Clifford Chance in calitate de avocat. Igor a lucrat anterior 2 ani pentru doua firme internationale de avocatura, concentrandu-se pe fuziuni si achizitii. Igor a absolvit recent un program de Master in Dreptul Afacerilor in cadrul Universitatii Bucuresti, si un altul in Afaceri Internationale in cadrul ASE Bucuresti. Igor vorbeste cursiv engleza, franceza si rusa.