Reteaua de clinici Dent Estet preconizeaza o crestere a cifrei de afaceri cu aproape 35% anul acesta, pana la 4 milioane de lei, evolutie influentata si de deschiderea unei clinici dentare dedicata exclusiv copiilor, informeaza compania.

Anul trecut, Dent Estet a inregistrat o cifra de afaceri in valoare de aproximativ 3 milioane de lei, in crestere cu 78% fata de 2006. Planurile companiei pe termen scurt vizeaza extinderea retelei de clinici prin inaugurarea a trei unitati in tara, in Brasov, Iasi si Ploiesti, la care se adauga deschiderea, in Capitala, a unei clinici stomatologice pentru copii.

Noua clinica reprezinta o investitie de o jumatate de milion de lei si va fi inaugurata in toamna, intr-un spatiu din zona Piata Charles de Gaulle din Bucuresti. Dent Estet estimeaza ca pacientii copii vor reprezenta 20-25% din totalul numarului de persoane care vor solicita serviciile clinicii anul acesta.

„Serviciile dentare, orientate catre copii, se afla inca intr-un stadiu incipient de dezvoltare in Romania, comparativ cu piețele mature din Europa de Vest și SUA. De aceea, consideram ca influenta, know-how-ul si tehnologia pe care celelalte piețe, le ofera, trebuie fructificate si aplicate pe plan local. Ne așteptam ca acest segment sa inregistreze un ritm de crestere de 30% in urmatorii ani”, estimeaza declara Oana Taban, managing partner in cadrul Dent Estet.

Compania este prezenta pe piata din Romania din 1999 si, in prezent, numara o retea de trei clinici in Bucuresti. Clinica include in portofoliul sau de clienți companii precum Microsoft, Accor, iMEDIA sau Anisan.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Dent Estet sta cu ochii pe oportunitati de extindere in afara tarii
Setari Cookie-uri