MOL Romania a inaugurat la Ludus, judetul Mures, prima benzinarie in 2008, proiect in care a investit peste 1,2 milioane euro, neincluzand pretul terenului, iar pana la finele anului urmeaza sa mai deschida inca cel putin zece benzinarii.

"Benzinaria dispune de o terasa in aer liber. Aceasta este prima benzinarie deschisa in acest an si este o investitie de tip greenfield. Costurile s-au ridicat la aproximativ 1,2 milioane euro, fara a include si pretul de achizitie al terenului pe care a fost construita. Speram ca pana la sfarsitul lui 2008 sa mai deschidem cel putin zece benzinarii", spun oficialii MOL Romania.

Potrivit unui comunicat de presa, directorul MOL Romania, Zsolt Szalay, a afirmat ca urmeaza sa mai inaugureze si alte benzinarii, in locatii importante, in care nu au mai fost prezenti pana acum.

“Ne vom mentine strategia de a ne extinde in locatii importante, in care nu am mai fost prezenti pana acum. Ludus este prima statie deschisa anul acesta, dar urmeaza noi inaugurari. Am alocat 20 de milioane de euro pentru investitii in extinderea retelei de benzinarii in toata tara”, a precizat directorul MOL Romania, Zsolt Szalay.

MOL Romania face parte din Grupul MOL (MOL Plc.), cea mai mare companie integrata de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, avand sediul central la Budapesta. Capitalizarea de piata a Grupului MOL este de peste 15 miliarde de dolari. Avand 15.000 de angajati, compania isi desfasoara activitatea in Europa, Orientul Mijlociu, Africa si tarile CSI. MOL detine trei rafinarii in Ungaria, Slovacia si Italia si opereaza o mie de statii de alimentare in Europa Centrala si de Sud-Est.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
50 de evenimente de lansare în 5 zile| elefant.ro dă startul elefantfest
Setari Cookie-uri