Reteaua de clinici si laboratoare Med-As estimeaza pentru 2008 venituri de peste cinci milioane de euro, aproape dublu fata de 2,6 milioane de euro, rezultate inregistrate in 2007, au declarat reprezentantii companiei.

Anual, clinicile si laboratoarele Med-As trateaza si efectueaza investigatii pentru mai mult de 200.000 de pacienti si pentru peste 10.000 de abonati corporate in sistemul de medicina a muncii.

"Strategia pe care ne-am propus-o inca de la inceput a fost simpla: grija fata de pacientii nostri, investitii generoase in tehnologie, dotari moderne si cadre medicale excelent instruite. Vom aplica in continuare aceleasi principii de dezvoltare, pentru ca reprezinta valorile in care credem", a declarat directorul general al Med-As, dr. Simona Ateia.

Printre obiectivele pe care Med-As si le-a propus pentru anul 2008 se inscrie deschiderea unui centru de imagistica in cadrul clinicii Med-As Professional, dotat cu un dispozitiv RMN modern, care va realiza o scanare rapida pentru un flux crescut de pacienti, precum si extinderea retelei, prin deschiderea unui nou centru medical in Pitesti, a carui inaugurare este preconizata pentru finalul acestui an.

Med-As si-a inceput activitatea in anul 2003, prin deschiderea primei clinici medicale in Bucuresti, Med-As Gabroveni. Gama de servicii medicale oferite a fost completata la inceputul anului 2004 prin inaugurarea primului laborator de analize medicale.

Extinderea companiei a continuat in urmatorii patru ani prin deschiderea a inca doua laboratoare (dintre care unul in orasul Giurgiu), a unui centru de imagistica, precum si a unei clinici medicale complete si performante, Med-As Professional, dedicata atat persoanelor fizice cat si companiilor care doresc sa le ofere angajatilor lor abonamente de servicii medicale.

Printre competitorii companiei pe piata serviciilor medicale private se numara clinicile Medlife, Medicover, Romar, Centrul Medical Unirea.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si