“Facem pregatirile necesare pentru a realiza transferul managementului si proiectelor catre noii responsabili de arii de practica, care vor asigura, in continuare, prestarea serviciilor la cel mai inalt nivel de exigenta. Echipa NNDKP pierde trei colegi cu o experienta importanta, dar suntem convinsi ca ramane cu trei prieteni apropiati. Este optiunea lor si o respectam,” spune Ion Nestor (foto), Partener Coordonator al NNDKP.

NNDKP este cea mai importanta firma de avocatura din Romania, avand o echipa de peste 100 de avocati, 75 de angajati, birouri la Bucuresti, Timisoara si Brasov si oferind servicii de avocatura complete companiilor care isi desfasoara activitatea in Romania.

“Ne propunem sa construim o firma cu un concept si de o marime diferite de NNDKP. Ne despartim in termenii cei mai buni de o echipa fantastica, care – sunt convins – isi va continua povestea de succes. In fapt, nu cred ca poate sa fie altcineva numarul 1 in Romania decat Nestor,” spune Francisc Peli.

Citeste si:

NNDKP este singura casa de avocatura clasata pe primul loc in opt din zece domenii de practica cercetate pentru Romania.

Drept Corporatist si Comercial si Tranzactii Imobiliare sunt doua dintre cele opt arii de practica in care NNDKP a fost monitorizat si clasat recent pe primul loc de publicatiile si ghidurile de specialitate internationale.