KA International, companie ce activeaza pe piata decoratiunilor interioare, amenajarilor si mobilierului, va deschide la Iasi al doilea magazin din Romania si estimeaza pentru anul acesta o cifra de afaceri de 1,5 milioane euro.
Noul magazin are o suprafata de 100 metri patrati, fiind pozitionat intr-o zona accesibila traficului, pe una dintre arterele comerciale cunoscute din Iasi. Investitia initiala in noul magazin depaseste 100.000 euro.
KA International estimeaza ca magazinul din Iasi va atinge o cifra de afaceri de 100.000 euro in 2008, urmand sa ajunga la 1,5 milioane euro in trei ani, obiectivul principal fiind castigarea pozitiei de lider pe piata decoratiunilor interioare din Iasi.

"Consideram ca Iasi este unul dintre orasele cu cel mai mare potential, atat sub aspectul culturii locale, cat si ca potential de afaceri. In aceasta piata, KA International doreste sa aduca mijloacele prin care profesionistii modei sa poata transpune in proiecte de exceptie oricare dintre planurile lor", a declarat Andreea Dragne, directorul general KA International Romania.

In Romania, compania estimeaza pentru anul in curs afaceri totale de 1,5 milioane euro.

Portofoliul KA International cuprinde peste 100 de structuri de mobilier, iar amenajarea noului magazin va fi asemanatoare cu cea a magazinelor KA din Paris, Milano, Roma, Londra.

KA International este cel mai important grup de decoratiuni interioare la nivel mondial si liderul european in domeniu, cu sediul in Madrid. Grupul opereaza peste 450 de magazine in 50 de tari. KA International concepe, produce si vinde produse exclusiviste de design interior, acordand o atentie deosebita tesaturilor, mobilei tapitate si accesoriilor precum draperii, perdele, cuverturi, tapet, covoare, lampi si masute. Primul magazin KA International din Bucuresti a fost deschis anul trecut in Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri