Bogdanka Militescu este specializata in medicina interna si cardiologie, avand o expertiza de peste 13 ani in sectorul medical privat. In ultimii opt ani, dr. Militescu a ocupat functia de director medical al Medicover, unde, a contribuit, alaturi de echipa de medici, la infiintarea, structurarea si organizarea sectorului medical privat.

"Ocuparea postului de director medical in cadrul CMU reprezinta o noua provocare in cariera mea si in acelasi timp o oportunitate de a lucra alaturi de o echipa performanta si dinamica", a declarat dr. Bogdanka Militescu.

Alaturi de expertiza in serviciile medicale private, dr. Bogdanka Militescu este fondatoarea primei clinici de management al stresului din Romania si, totodata, are o colaborare cu scoala de afaceri Asebuss, concretizata in furnizarea de workshopuri privind managementul stresului. Militescu a participat la numeroase traininguri de formare si dezvoltare personala si profesionala in tara si in Statele Unite, absolvind EMBA Asebuss in 2002 si cursul de Project Management in 2006.

Citeste si:

Centrul Medical Unirea a inaugurat la inceputul acestui an prima sa clinica din afara Bucurestiului, prin cumpararea unei participatii de 49% la Centrul Medical Motilor din Cluj-Napoca, primul pas al unei serii de achizitii si proiecte greenfield menite sa extinda serviciile Centrului la nivel national. In luna aprilie a acestui an a fost inaugurata prima policlinica pediatrica, in Bucuresti – CMU Kids, iar luna mai a insemnat deschiderea centrului de Diagnostic si Tratament din Baneasa. In luna august CMU a preluat 50% din actiunile AVAMEDICA (Constanta), iar in toamna acestui an se va deschide primul spital privat de obstetrica-ginecologie – Maternitatea CMU.

Centrul Medical Unirea a fost fondat in anul 1995 de medicul cardiolog Wargha Enayati si a atras, la inceputul anului 2007, ca actionar minoritar, fondul 3i Plc din Marea Britanie. CMU isi desfasoara activitatea in opt policlinici multidisciplinare in Bucuresti, si in colaborare cu peste 100 de clinici partenere in tara. Specializata pe furnizarea de servicii medicale integrate in sistem de arondare companii, CMU a depasit cifra de 65.000 arondati si este in continua extindere.

Centrul Medical Unirea (CMU) a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de opt milioane de euro, depasind cu 10% estimarile corespunzatoare acestei perioade si, cu peste 40%, cifra de afaceri pe 2006, potrivit informatiilor furnizate de companie la inceputul lunii martie. Circa 80% din veniturile CMU in 2007 au provenit din servicii corporate, restul de 20% reprezentand contravaloarea serviciilor medicale prestate catre pacienti platitori.