In primele sapte luni ale acestui an, compania a inregistrat un numar total de 65.000 de abonati, in crestere cu 45% fata de aceeasi perioada a anului trecut, atunci cand compania a raportat un numar total de 45.000 de abonati, arata reprezentantii CMU.

"In ultimele sase luni asistam la un ritm accelerat de crestere a numarului de abondati la CMU, pe de o parte pentru ca acordarea de beneficii medicale tot mai complexe se impune din ce in ce mai mult ca standard in politicile de compensatii si beneficii ale firmelor, pe de alta parte pentru ca am reusit sa extindem spectaculos diversitatea si adresabilitatea serviciilor medicale in clinicile noastre in comparatie cu alte oferte din piata. La ora actuala, Centrul Medical Unirea deserveste un portofoliu de peste 400 de companii client cu o pondere de 80% in business-ul CMU. De aceea, in continuare directionam efortul nostru investitional pentru a acoperi o gama cat mai larga de servicii de calitate, dorind sa asiguram cea mai buna acoperire medicala pentru arondatii nostri”, a declarat Sergiu Negut, Director Executiv CMU.

Conform reprezentantilor companiei, numarul mediu al pacientilor care viziteaza policlinicile Centrului Medical Unirea intr-o singura zi se ridica la 1.500 de persoane.

Citeste si:

In ceea ce priveste piata serviciilor medicale, reprezentantii CMU au apreciat ca aceasta continua sa inregistreze o evolutie ascendenta, urmand sa atinga valoarea de 350 milioane de euro pana la sfarsitul anului 2008, cu un ritm anual de crestere de 20-30%.

Centrul Medical Unirea a inaugurat la inceputul acestui an prima sa clinica din afara Bucurestiului, prin cumpararea unei participatii de 49% la Centrul Medical Motilor din Cluj-Napoca, primul pas al unei serii de achizitii si proiecte greenfield menite sa extinda serviciile Centrului Medical Unirea la nivel national.

Centrul Medical Unirea a fost fondat in anul 1995. CMU isi desfasoara activitatea in 8 policlinici multidisciplinare in Bucuresti, si in colaborare cu peste 100 de clinici partenere in tara. Specializata pe furnizarea de servicii medicale integrate in sistem de arondare companii, CMU a depasit cifra de 65.000 arondati si este in continua extindere.