Anca Rif a fost numita in aceasta functie de catre directorul general al companiei Teraplast, Florin Urite. Urite a preluat functia de director general in 1 octombrie, anterior conducand directia comerciala a Teraplast. Atributiile lui Florin Urite au fost preluate de Marius Albescu, fost manager de vanzari in cadrul Wavin Romania.

Principalele responsabilitati ale noului director de comunicare si relatia cu investitorii vor fi dezvoltarea functiei de comunicare in cadrul grupului Teraplast si stabilirea strategiilor de comunicare si imagine pe toate liniile de business.

"In contextul recentei listari la Bursa de Valori Bucuresti, comunicarea constanta cu mass-media si cu investitorii este foarte importanta pentru Teraplast. Necesitatea conturarii unei imagini coerente, care sa evidentieze reputatia companiei si importanta pe care o acordam procesului de comunicare, ne-au determinat sa recrutam o persoana specializata, care sa se ocupe doar de acest segment", a declarat directorul general Teraplast, Florin Urite.

Citeste si:

Anca Rif (29 ani) a absolvit, in 2004, sectia de Jurnalism si Comunicare a Facultatii de stiinte Politice si Administrative din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si are o experienta de peste patru ani pe partea de media si comunicare.

Grupul Teraplast Bistrita include subsidiarele Teraplast, Plastsistem si Politub. Teraplast este cel mai mare procesator de PVC din Romania, Plastsistem produce panouri sandwich pentru constructii comerciale si industriale, iar Politub produce tuburi din polietilena pentru retelele de gaz si apa.

Din iulie 2008, compania Teraplast este listata la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul TRP. Principalii actionari ai companiei sunt Dorel Goia (33,15%), Emanoil Viciu (20,55%) si SIF Banat-Crisana (11,38%).