Grupul Teraplast, cel mai mare procesator de PVC din Romania, a numit-o din data de 9 octombrie, pe Anca Rif, in functia de director de comunicare si relatia cu investitorii, potrivit unui comunicat al companiei.
Anca Rif a fost numita in aceasta functie de catre directorul general al companiei Teraplast, Florin Urite. Urite a preluat functia de director general in 1 octombrie, anterior conducand directia comerciala a Teraplast. Atributiile lui Florin Urite au fost preluate de Marius Albescu, fost manager de vanzari in cadrul Wavin Romania.

Principalele responsabilitati ale noului director de comunicare si relatia cu investitorii vor fi dezvoltarea functiei de comunicare in cadrul grupului Teraplast si stabilirea strategiilor de comunicare si imagine pe toate liniile de business.

"In contextul recentei listari la Bursa de Valori Bucuresti, comunicarea constanta cu mass-media si cu investitorii este foarte importanta pentru Teraplast. Necesitatea conturarii unei imagini coerente, care sa evidentieze reputatia companiei si importanta pe care o acordam procesului de comunicare, ne-au determinat sa recrutam o persoana specializata, care sa se ocupe doar de acest segment", a declarat directorul general Teraplast, Florin Urite.

Anca Rif (29 ani) a absolvit, in 2004, sectia de Jurnalism si Comunicare a Facultatii de stiinte Politice si Administrative din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si are o experienta de peste patru ani pe partea de media si comunicare.

Grupul Teraplast Bistrita include subsidiarele Teraplast, Plastsistem si Politub. Teraplast este cel mai mare procesator de PVC din Romania, Plastsistem produce panouri sandwich pentru constructii comerciale si industriale, iar Politub produce tuburi din polietilena pentru retelele de gaz si apa.

Din iulie 2008, compania Teraplast este listata la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul TRP. Principalii actionari ai companiei sunt Dorel Goia (33,15%), Emanoil Viciu (20,55%) si SIF Banat-Crisana (11,38%).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri