Potrivit parteneriatului, clientii Connex isi pot plati facturile de telefonie mobila si prin reteaua nationala a BRD - Groupe Societe Generale.

"Astfel, clientii Connex isi pot plati facturile in unitatile BRD din toata tara, atat in numerar, cat si prin card. Ne straduim in permanenta sa oferim clientilor nostri posibilitati noi si multiple de plata, care sa raspunda necesitatilor variate ale acestora", a declarat Carmen Mincu, director departament plati din cadrul Connex.

Gheorghe Bavro, director in cadrul BRD a spus ca de acum clientii Connex beneficiaza de o gama variata de modalitati de plata oferite de BRD, inclusiv de cel mai recent serviciu de plata a facturilor, Simplis Facturi.

Acest serviciu cuprinde modalitati de plata prin direct debit, telefon, ATM-uri, la ghiseele unitatilor BRD sau la terminalele electronice de plata (POS) instalate la comercianti.

In plus, banca le ofera clientilor Connex, in premiera si posibilitatea de a-si plati facturile cu carduri BRD la POS-urile instalate in cateva retele de magazine din Bucuresti.