"Investitiile pe care compania le va face in acest an vor fi in echipament de foraj de ultima generatie, ca: amortizoare de socuri, geale de foraj, echipamente specializate pentru intretinerea echipamentelor de foraj, stabilizatori cu lame elicoidale din corp", a explicat Gheorghe Dima, citat de NewsIn.

In 2008, investitiile companiei s-au ridicat la aproximativ 300.000 euro. Totodata, potrivit companiei, au fost angajate opt persoane (adica un sfert din personalul de acum al companiei) si au fost facute investitii in dotarile pentru asigurarea unor conditii optime de munca.

Potrivit reprezentantului companiei, DOSCO Petroservices are in prezent un numar de 32 de angajati (13 la biroul din Bucuresti si 19 la baza de operatiuni de la Floresti, Prahova) si nu va face disponibilizari in acest an. In plus, compania a mai angajat inca o persoana de la inceputul acestui an, sustine Dima.

DOSCO a incheiat contracte generale de prestari servicii, printre altele, cu: Petrom, Romgaz (SIRCOSS), Amromco, GSP Constanta, Sterling si Midia Resources, Melrose si Provadsol din Bulgaria, Dafora si Atol din Ucraina si cu toti contractorii de foraj din Romania, potrivit reprezentantului companiei.

Dutch Oilfield Services COmpany (DOSCO) Petroservices Romania este o companie privata cu capital majoritar olandez ce furnizeaza servicii in domeniul vanzarii, inchirierii si intretinerii echipamentelor de foraj pentru exploatarea sondelor de petrol, gaze naturale, apa, exploatari geotermale, precum si servicii de asistenta tehnica pentru lucrarile mai dificile de instrumentatii in sonde.

DOSCO Petroservices Romania este membra a grupului IOT-DOSCO din Olanda si Norvegia, fiind prezenta pe piata din Romania inca din anul 1997. DOSCO Petroservices este agent exclusiv al firmelor Smith Services si Drilling System International pentru Romania si Bulgaria furnizand toata gama de scule de instrumentatie si foraj pe care cele doua companii le au in dotare si le furnizeaza in toata lumea.