Orbital Solution a semnat acordul de distributie pentru produsele marca IVAR, devenind astfel unic reprezentant in Romania.

“Acest acord reprezinta un pas important in relatia cu IVAR, companie partenera a Orbital Solution inca din anul 2008. Astfel, prin adaugarea marcii IVAR in portofoliu, vom putea dezvolta si consolida distributia de produse de instalatii si confort termic la nivel national. Estimam pentru primul an al acestui contract de distributie o cifra de afaceri de aproximativ 2 milioane euro”, a declarat Marius Ghenea, presedinte Orbital Solution.

“Numarul mare de produse patentate, dar si investitia de 400 de milioane de euro in utilaje care folosesc cele mai noi tehnologii de productie reflecta preocuparea permanenta pentru inovatie si calitate. Este ceea ce noi ne propunem sa aducem si pe piata romaneasca de profil”, a declarat Adrian Cimpoeru, director general Orbital Solution.

Produsele distribuite acopera o gama completa de articole pentru instalatii sanitare si de incalzire, cum ar fi: capete si supape termostatate, dispozitive de amestecare si de distributie a sistemelor pentru radiatoare, incalzire in pardoseala, prese si fitinguri precum si o serie de alte produse menite sa simplifice si sa reduca efortul instalarii echipamentelor.

Sistemul principal propus de compania IVAR este cel de conectori Eurocon pentru orice tip de teava care permite crearea propriului fiting in functie de cerintele instalatorului, prin combinarea inteligenta a componentelor acestuia. Astfel, se reduce stocul necesar distribuitorilor de materiale termo-sanitare si le permite acestora sa ofere o gama foarte variata de produse cu o investitie minima in stoc si cu simplificarea semnificativa a montajului. Toate aceste avantaje reduc investitiile executantului cu pana la 30%, pastrand in acelasi timp o calitate excelenta a produselor si a solutiei tehnice.

Compania IVAR a fost infiintata in 1985 in Italia si produce o gama completa de articole pentru instalatii sanitare si de incalzire.