Metaxa aniverseaza 120 de ani cu un nou design de ambalaj

Brandul de coniac Metaxa, prezent in Romania prin intermediul companiei BDG Import, are incepand cu aceasta luna un nou design de ambalaj, parte a unei campanii de rebranding ce marcheaza 120 de ani de la lansare, a anuntat compania.
"Campania de rebranding se va desfasura pe o perioda lunga de timp. Pentru inceput, am anuntat lansarea noului ambalaj de Metaxa 5*, iar din aceasta luna, si pe toata perioada verii, Metaxa 5* de 0.7L va avea un pret special in retail si in HoReCa. Pana la finele acestui an toata gama Metaxa-Metaxa 3*, Metaxa 7*, Metaxa 12*-va avea un nou ambalaj", a declarat, pentru Wall-Street, Ana Maria Sterian (foto), brand manager Metaxa.

Noua imagine a Metaxa 5* a fost realizata de agentia franceza The Brand Union. Noua sticla de 0,7 l va avea usoare modificari de dimensiune (de la 35,5 cm la 33,1 cm), pentru a asigura o mai buna pozitionare pe raft, potrivit reprezentantilor BDG Import.

Metaxa este prezenta in peste 60 de tari din intreaga lume si face parte, la nivel international, din portofoliul companiei Remy-Cointreau Group.

Potrivit datelor furnizate de companie, Metaxa se situeaza pe primul loc in categoria sa-brandy-din punct de vedere al vanzarilor in travel retail si duty free. La nivel international, in urma clasamentului publicat de revista The Spirits Business, in martie 2008, Metaxa ocupa locul 15 in topul Marcilor cu cea mai rapida crestere si locul 42 in topul volumelor de vanzari.

La nivel global, cele mai importante cresteri se inregistreaza la Metaxa 5 stele.

Brandul Metaxa a intrat pe piata din Romania inainte de 1989 si in prezent face parte din portofoliul de marci al BDG Import. Alaturi de Metaxa, portofoliul de branduri al companiei BDG Import mai include: Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Louis XIII, Piper Heidsieck, Evian, Jagermeister, Corona Extra, Budweiser Budvar, Southern Comfort, Herradura, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild, Passoa, Borges.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri