Unilever l-a numit pe Marc Desenfans la conducerea Unilever South Central Europe, compania regionala care coordoneaza din Bucuresti operatiunile din Balcani, in locul Alexandrei Gatej.

Originar din Belgia, Marc Desenfans a ocupat inainte de aceasta numire pozitia de managing director al Unilever Francophone West Africa (2003-2009).

Desenfans are o experienta de 23 de ani in Unilever, timp in care a lucrat in vanzari si marketing, inainte de a-si incepe mandatul de managing director pentru Unilever Hong Kong, in anul 1999.

“Am incredere ca Marc va conduce echipa de aici pentru a continua succesul si cresterea companiei. Aceasta regiune a devenit foarte importanta in ultimii ani, iar odata cu lansarea inghetatei si achizitia unei marci traditionale de inghetata, am extins structura companiei cu o completare valoroasa”, declara Antoine de Saint Affrique, executive vicepresident Central and Eastern Europe.

Alexandra Gatej si-a finalizat mandatul in luna mai si a devenit parte a echipei Unilever pentru Europa Centrala si de Est (ECE), ca Business Development Director.

Unilever South Central Europe si-a inceput activitatea in Romania in 1995 si produce si administreaza marci nationale si internationale pe pietele de produse alimentare, de ingrijire personala si a locuintei.

Portofoliul companiei include margarinele Rama, Becel si Delma, supele si sosurile Knor, ceaiurile Lipton, condimentele Delikat si Knorr, gama de produse de ingrijire personala Dove, precum si produsele de curatare a locuintei Cif si Domestos.

Compania Unilever South Central Europe are 600 de angajati in Romania, dintre care 370 lucreaza in cele doua fabrici de pe platforma industriala Ploiesti.

Unilever South Central Europe este compania regionala care coordoneaza din Bucuresti operatiunile de marketing si vanzari in Romania, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Albania, Macedonia, Moldova si Kosovo.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si