Banca de celule stem Biogenis, parte a Polski Bank Komorek Macierzystych (PBKM), va inaugura, pana la sfarsitul lunii acesteia, o noua locatie de depozitare, in urma unei finantari de 4,4 milioane de euro destinate expansiunii in regiunea Europei Centrale si de Est.
Biogenis, parte a Polski Bank Komorek Macierzystych (PBKM) intra intr-o perioada de expansiune si consolidare a pozitiei sale pe piata romaneasca in urma finantarii de 4,4 milioane de euro a Enterprise Venture Fund I (EVF I) in PMKB. EVF I, fondul de venture capital administrat de Enterprise Investors, devine astfel actionar majoritar prin achizitionarea a 50,1% din actiunile PMKB, informeaza compania.

"Fondurile pe care le-am primit de la PMKB de la noul nostru partener vor finanta expansiunea companiei, inclusiv achizitiile, in Europa Centrala si de Est, si de asemenea vor ajuta promovarea practicii a depozitarii si folosirii celulelor stem. Pana la sfarsitul lunii noiembrie 2009, se va finaliza o noua locatie pentru prelucrare si stocare de celule stem in Bucuresti", a declarat Jakub Baran, CEO al PMKB.

Biogenis este o banca de celule stem prezenta pe piata romaneasca inca din anul 2007, fiind o companie mixta cu capital romanesc si strain.

Cititi o analiza asupra pietei bancilor de celule stem din Romania: Afaceri de milioane de euro din recoltarea celulelor stem.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si