PricewaterhouseCoopers (PwC) Romania l-a numit pe Paul Facer in functia de Partener in cadrul Departamentului de Audit, care va coordona echipele de audit pentru clientii din sectorul serviciilor financiare din Romania si Moldova, precum si pentru anumiti clienti din Bulgaria.
Paul Facer s-a alaturat retelei de firme PricewaterhouseCoopers in 1998 in Marea Britanie, dupa care s-a mutat la PricewaterhouseCoopers Republica Ceha in 2001, unde a activat timp de opt ani. Anul acesta, Paul Facer s-a alaturat PricewaterhouseCoopers Romania, relocandu-se la Bucuresti.

Noul partener este specialist in IFRS (International Financial Reporting Standard), indeosebi pentru clientii din sectorul serviciilor financiare.

El a furnizat servicii de audit pentru numerosi clienti din sectorul financiar din intreaga regiune a Europei Centrale si de Est, furnizand de asemenea consultanta pentru clienti din zone foarte diverse precum Kazakhstan, Letonia si Romania. Paul este membru al Institute of Chartered Accountans din Anglia si Tara Galilor si are o diploma in Economie si Econometrie a Universitatii din Nottingham, Anglia.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Antreprenorii romani, cei mai avansati in adoptarea noilor tehnologii