O alta cauza pentru care Sigura a inregistrat pierderi in 2009 a fost finalizarea constructiei unui nou sediu in zona Platformei Policolor, in care a investit 2,8 milioane de lei (0,78 mil. euro).

Grupul de firme, care are 29 de angajati, furnizeaza servicii pentru spatii comerciale ( Petrom-OMV, Dacia-Renault Pirelli, Michelin, Delphi, Pepsi), centre de logistica (Portland, E-Quest, Agrana), aeroporturi (Otopeni, Timisoara, Sibiu, Cluj), cladiri de birouri (Anchor Building, Olimpia Tower, Baneasa Airport Tower), centre retail (Carrefour, Cora, Billa, Real, Penny Market), banci (Alpha Bank, Citi Bank, Banca Transilvania), operatori de telefonie (Vodafone, Cosmote), mall-uri (Baneasa Shopping Mall, Bucuresti Mall, City Mall Bucuresti si Constanta, Iulis Mall), precum si proiecte rezidentiale (Jupiter Residential, Orhideea Garden).

Piata serviciilor de paza si securitate, estimata la 550-700 de milioane de euro in 2008, va inregistra, cel mai probabil, o stagnare in acest an, chiar daca unii jucatori sunt de parere ca domeniul ar putea creste cu pana la 30%.

Principalii jucatori din piata locala sunt UTI, G4S Security Services (Danemarca), BGS (Romania), Securitas Security Services (Suedia) sau Rosegur (Spania).