Contractul a fost castigat de gigantul in consultanta si cercetare, The Gallup Organization, dupa o lupta cu alte noua companii.

Sistemele Gallup de imbunatatire a performantei se bazeaza pe un model propriu – The Gallup Path – care creaza legaturi de cauzalitate si efect intre performanta financiara a unei companii si aportul fiecarui angajat.

Potrivit Gallup, companiile performante financiar tin cont de partu reguli: mentinerea responsabilitatii angajatului pentru performanta, descoperirea punctelor forte, alinierea tuturor sistemelor de apreciere si masurare a performantei si definirea adecvata a rolului angajatului in organizatie.

Fondata in 1958, The Gallup Organization ofera servicii de cercetare statistica si consultanta in management in 40 de tari, prin intermediul a aproape 2000 de angajati.

Hidroelectrica estimeaza pentru 2009 o cifra de afaceri de 2,47 miliarde lei, in usoara crestere fata de cifra de afaceri realizata in 2008, respectiv 2,44 miliarde lei, au declarat reprezentantii companiei.