Cel mai mare producator de energie electrica din Romania, Hidroelectrica, a semnat la sfarsitul anului trecut un contract in valoare de 276. 336 de euro, calculat la cursul mediu de 4,23 lei/euro, pentru servicii de consultanta in scopul cresterii nivelului de performanta al managerilor, anunta site-ul e-licitatie.ro.
Contractul a fost castigat de gigantul in consultanta si cercetare, The Gallup Organization, dupa o lupta cu alte noua companii.

Sistemele Gallup de imbunatatire a performantei se bazeaza pe un model propriu – The Gallup Path – care creaza legaturi de cauzalitate si efect intre performanta financiara a unei companii si aportul fiecarui angajat.

Potrivit Gallup, companiile performante financiar tin cont de partu reguli: mentinerea responsabilitatii angajatului pentru performanta, descoperirea punctelor forte, alinierea tuturor sistemelor de apreciere si masurare a performantei si definirea adecvata a rolului angajatului in organizatie.

Fondata in 1958, The Gallup Organization ofera servicii de cercetare statistica si consultanta in management in 40 de tari, prin intermediul a aproape 2000 de angajati.

Hidroelectrica estimeaza pentru 2009 o cifra de afaceri de 2,47 miliarde lei, in usoara crestere fata de cifra de afaceri realizata in 2008, respectiv 2,44 miliarde lei, au declarat reprezentantii companiei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri