Stanleybet intentioneaza sa deschida pana la sfarsitul acestui an zece agentii de pariuri sportive si nonsportive, in Bucuresti si in celelalte orase mari din Romania, printr-o investitie totala de peste 600.000 de euro, proiect ce va crea aproximativ 100 de locuri de munca, a anuntat compania.

De asemenea, Stanleybet a deschis astazi, in Bucuresti, prima agentie de tipul "Stanleybet Live Sports", in cadrul unei investitii de peste 60.000 euro, aceasta fiind a 250-a agentie Stanleybet in Romania, informeaza NewsIn.

"Incercam sa promovam in Romania experienta britanica de pariere, iar noul concept de agentie lansat astazi este un pas firesc pe care il facem in aceasta directie", a declarat Liviu Popovici, directorul general al filialei din Romania a Stanleybet International.

Stanleybet Live Sports aduce la un loc elementele clasice ale brandului, la care s-a adaugat transmisia live a celor mai importante competitii sportive, pariuri live, pariuri virtuale, aparate de joc de ultima generatie, precum si o zona cu bar.

"Progresul inregistrat in acest mediu de afaceri, prin stabilizarea fiscala si imbunatatirea cadrului legislativ aferent, inregistrate in ultima perioada, ne face sa fim increzatori in ceea ce reprezinta baza deciziilor de continuare a investitiilor pe piata romaneasca", a mai afirmat Liviu Popovici.

La lansarea de joi din Capitala au participat ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Excelenta Sa Robin Barnet, reprezentati ai Parlamentului si Guvernului Romaniei, alte autoritati ale statului, precum si reprezentanti ai Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania, Uniunii Generale a

Industriasilor din Romania, Blocului National Sindical. Din partea grupului britanic Stanleybet International a fost prezent administratorul responsabil cu dezvoltarea, Norman James Leese, mai informeaza comunicatul.

Stanleybet SRL este parte a grupului britanic Stanleybet International care opereaza peste 2.000 de agentii de pariuri in opt state europene.

Compania activeaza atat pe segmentul pariurilor sportive, cat si nonsportive. Prima agentie Stanleybet a fost inaugurata in Bucuresti pe 7 ianuarie 2004, compania ajungand in prezent la 250 de agentii deschise in peste 70 de orase.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Stanleybet si-a facut platforma de pariuri online