Dupa UPC, si Romtelecom investeste cateva sute de mii de euro in magazine de tip concept store

Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa din Romania, a lansat un nou concept de magazin in zona Pietei Vitan prin care incearca sa prezinta serviciile companiei actualilor si potentialilor clienti, astfel incat acestea sa fie adoptate de cat mai multi utilizatori de telecomunicatii.
Investitia in magazinul cu o suprafata de 100 de metri patrati a fost de cateva sute de mii de euro, care este format dintr-o zona de multimedia, una de demo si una de consultanta, prin care vizitatorii pot afla mai multe informatii despre serviciile Romtelecom si Cosmote.

“In aprilie vom avea deschise patru astfel de magazine, doua in Bucuresti, unul la Constanta si unul la Braila,” a declarat Yorgos Ioannidis (foto), directorul general Romtelecom.

Parte a aceleiasi strategii a fost deschiderea a trei chioscuri in centre comerciale din Bucuresti si Cluj anul trecut.

La inceputul lui februarie si UPC, unul dintre principalii competitori ai Romtelecom, a lansat cu 200.000 de euro un astfel de magazin in zona Pietei Obor, scopul fiind de asemenea de a prezenta mai bine serviciile oferite de companie si in final atragerea de noi clienti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri