Reteaua germana de magazine de tip discount Plus a deschis la Satu Mare si la Vaslui doua noi unitati, pentru care a investit in total 3 milioane de euro, angajand in total aproximativ 50 de persoane, a comunicat compania.

Astfel, Plus a ajuns la 99 de unitati la nivel national.

Noul magazin din Satu Mare are o suprafata totala de 1.100 mp, dintre care 900 mp suprafata de vanzare si 200 mp spatii aferente, dispunand de 67 de locuri de parcare. Unitatea din Vaslui dispune de o suprafata totala de 1.200 mp, dintre care 900 mp suprafata de vanzare si 300 mp spatii aferente. Magazinul are 62 de locuri de parcare, anunta NewsIn.

Plus comercializeaza peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare, precum detergenti, cosmetice si hrana de animale, articole de uz casnic, electrice si electrocasnice.

Grupul german Tengelman, care detine reteaua de magazine Plus, este prezent pe piata romaneasca si prin intermediul retelei de bricolaj Obi. Plus a deschis primele magazine din Romania in urma cu aproximativ trei ani.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Bilant dupa 3 ani: ce preturi practica Lidl in urma preluarii Plus