Ce este “Executive Presence”? Un termen nou in literatura de specialitate ce defineste o componenta importanta a leadershipului: acel factor ”WOW” usor de identificat insa greu de definit ce scoate in evidenta liderii de succes!

Executive Presence inseamna felul in care esti perceput de catre toti ceilalti: o persoana puternica, directa, convingatoare, sigura pe sine, care comunica clar, concis si onest cu ceilalti. Se refera la abilitatea de a-i influenta pe cei din jur in baza stilului personal si nu prin autoritatea data de pozitia in companie.

De ce este important sa avem “executive presence’’? Pentru ca toti isi vor dori sa faca afaceri cu tine, sa semneze contracte noi, sa te promoveze sau sa te recomande altor oameni cheie pentru proiecte interesante.

Executive presence creeaza un brand personal puternic. Influenteaza comunicarea si impresia pe care o faci celorlalti atunci cand te vad, te aud sau se gandesc la tine. In afaceri, este important sa ai un brand personal recunoscut de catre colegi, sef, echipa si client, pentru ca de cele mai multe ori este imposibil sa ajungi sa cunosti si sa discuti cu fiecare dintre ei. Brandul personal te va ajuta si iti va creea acea notorietate tip “word-of-mouth” care reprezinta un avantaj competitiv.

Cum incepi acest proces de dezvoltare personala? Cum iti creezi propriul brand si o puternica prezenta executive?

Participa la seminarul gratuit organizat de ASEBUSS si Kennesaw State University, Atlanta, SUA*! Managerii, antreprenorii si tinerii profesionisti sunt invitati sa se inscrie, trimitand cererea de inregistrare si coordonatele pe email emba@asebuss.ro. Poti suna la 0722 368 602 pentru mai multe informatii.

Data: 25 mai, incepand cu orele 18.30. Locatia: Hotel Howard Johnson


*ASEBUSS si Kennesaw State University ofera in Romania un program Executive MBA de top, clasificat pe locul #1 in: oportunitati de avansare in cariera, aplicabilitate, networking, logistica si experienta managerial a participantilor–Ziarul Financiar, Martie 2010, TOP programe MBA si EMBA din Romania.