Cine este noul director general al Kraft Foods Romania

Compania Kraft Foods Romania a confirmat numirea lui Gerard Sebastian Chandran in functia de director general incepand cu 1 iulie, acesta inlocuindu-l pe Lachlan Grave, care si-a incheiat mandatul.
De origine indiana, Gerard Chandran (foto), 57 de ani, s-a alaturat echipei Kraft Foods in anul 2006, cand a preluat functia de director general in Africa de Sud.

Anterior, Chandran a lucrat pentru Gillette, unde a ocupat pozitii de senior management in diferite locatii precum Africa de Sud, Egipt, India.

Gerard Chandran il inlocuieste in functie pe australianul Lachlan Grave, care a condus operatiunile Kraft Foods in Romania incepand cu septembrie 2008, si care a decis sa paraseasca grupul Kraft Foods. Acesta a coordonat relocarea unitatii de productie din Brasov in Bulgaria.

Kraft comercializeaza produse alimentare in peste 150 de tari din intreaga lume. Printre marcile Kraft se numara: branzeturile, semipreparatele si dressing-urile Kraft, mezelurile Oscar Mayer, crema de branza Philadelphia, cafeaua Maxwell House; prajiturile si biscuitii Nabisco si marca Oreo; cafeaua Jacobs; ciocolata Milka, Côte d’Or si biscuitii LU.

Compania este prezenta in Romania din anul 1994.

Kraft este una dintre cele mai mari companii de produse alimentare si bauturi din lume, cu venituri anuale care depasesc 37 de miliarde de USD, cu peste 100.000 de angajati si peste 180 de unitati de productie in intreaga lume. Compania este cotata la indicele bursier S&P 100 (NYSE: KFT) si Indicii Dow Jones si Ethibel.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri