Grupul belgian Delhaize a investit in deschiderea a trei noi supermarketuri sub brandul Mega Image, precum si a altor trei unitati Red Market (magazine de discount), reteaua numarand in prezent 61 de magazine.

Toate cele trei noi supermarketuri s-au deschis in Bucuresti: in sectorul 2 (bulevardul Ferdinand), sectorul 3 (bulevardul Theodor Pallady) si in sector 1 (bulevardul Nicolae Titulescu). Magazinele au suprafete de 700-860 de metri patrati, spatiu dedicat vanzarii. In prezent, reteaua de supermarketuri sub brandul Mega Image a ajuns la 52 de unitati.

Retailerul belgian a investit si in inaugurarea a trei noi unitati Red Market, un brand de magazine cu produse de discount. Cele trei magazine au fost deschise in Brasov, sectorul 6 din Bucuresti (bulevardul Uverturii) si in sectorul 5 (strada Malcoci) - cu suprafete de 400-700 metri patrati.

Prin deschiderea celor sase magazine, Mega Image a creat 140 de noi locuri de munca.

"La mijlocul lunii septembrie urmeaza sa se inaugureze cel de-al doilea Red Market din Brasov, care va fi situat pe strada Berzei. "Principalele avantaje oferite clientilor de catre discount supermarketul Red Market sunt preturile mici, precum si ofertele speciale si reducerile suplimentare", se precizeaza in comunicatul de presa emis de companie.

Fondata in 1995, Mega Image are o retea ce cuprinde acum 61 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta si Ploiesti, sub marcile Mega Image si Red Market.

Afla de ce a primit Mega Image o amenda de 9.000 de lei de la ANPC.

Citeste aici retrospectiva pietei de retail pentru primele sase luni.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si