Gefco Romania, companie ce opereaza servicii de logistica, a fost ales de Kiabi ca partener in contextul extinderii operatiunilor pe plan local.
Gefco a preluat organizarea fluxurilor de transport de marfa de la centrul de consolidare Kiabi din Lille, Franta catre depozitul Gefco din Bucuresti.

Dupa primirea bunurilor in depozit, echipele Gefco expediaza marfa care trebuie sa ajunga in magazinele din Romania localizate in Bucuresti si Constanta.

Datorita retelei Gefco Romania, termenul de livrare aprobat si respectat este de 72 de ore de la momentul incarcarii marfurilor pana la livrarea catre destinatia finala.

Kiabi este o companie de retail in domeniul textil. Infiintata ca o mica societate comerciala in nordul Frantei in anul 1978, a devenit, trei decenii mai tarziu, un punct de referinta pe piata textilelor. Kiabi insumeaza astazi 381 de magazine in Europa, dintre care cinci in Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri