Magazinul a fost deschis intr-un spatiu cu o suprafata de 800 metri patrati inchiriat la parterul centrului comercial Montana Touristic Mall, se arata intr-un comunicat al retailerului.

Noua unitate are un portofoliu de 2.000 de produse si a generat 25 de locuri de munca, informeaza Mediafax.

Tot in aceasta luna, MiniMax a deschis primul magazin in Bucuresti, in cartierul Berceni din sectorul 4.

Citeste si:

"Obiectivul nostru pentru final de an este atingerea unui numar de 50 de magazine in retea. Am asteptat suficient si momentul extinderii in Bucuresti, insa avem certitudinea ca a meritat sa ne concentram atentia pe una dintre cele mai aglomerate piete, precum cea din sectorul 4", a declarat directorul general al companiei, Rainer Exel.

In august, compania Mercadia Holland, controlata de omul de afaceri Dinu Patriciu, a achizitionat operatorul retelei de magazine de discount miniMax Discount. Pana la preluarea de catre Mercadia, actionariatul miniMax a fost alcatuit din grupul austriac Real4You si doua persoane fizice, Rainer Exel si Andreas Kämpf.

Grupul Mercadia Holland BV detine pachetele majoritare ale companiilor MIC.RO Retail, BET CAFE ARENA si iLearn. Mic.ro Retail si-a inceput activitatea pe piata romaneasca de retail in aprilie, prin lansarea unei retele de magazine de proximitate.