Una dintre cele mai cunoscute si raspandite francize originare din Italia, Coka Club, specializat in dezvoltarea de saloane de bronzat, prospecteaza oportunitatile de extindere pe piata romaneasca, pe care este prezenta din 2004 printr-o unitate deschisa in Bucuresti.

Expansiunea la nivel national este coordonata prin intermediul MasterFrancizei pentru Romania. Oficialii companiei italiene promit viitorilor parteneri o afacere la cheie, care poate asigura castiguri maxime intr-un domeniu neexploatat suficient, dar cautat din ce in ce mai mult de publicul roman. Coka Club, infiintat in urma cu 20 de ani, are deschise in prezent in Italia un numar de 50 de centre de bronzat.

Instalatiile de bronzat - certificate de Uniunea Europeana si cu autorizatii de profil din SUA sunt dotate cu filtre speciale care permit trecerea numai a unui anumit spectru de ultraviolete, de tip A, cele mai blande pentru piele, dar si cu sistemul TurboTan, care reduce la jumatate timpul de bronzare.

Nici un aparat nu este inchis, fiind eliminata astfel senzatia de claustrofobie specifica aparatelor de tip neon, iar lampile dispuse tridimensional asigura o bronzare uniforma a corpului. In plus, Coka Club poate fi considerat un centru de relaxare si infrumusetare prin varietatea de creme propuse si prin ambient.

Sursa: http://www.capital.ro/index.php?a=22473&shift=1

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri