Una dintre cele mai cunoscute si raspandite francize originare din Italia, Coka Club, specializat in dezvoltarea de saloane de bronzat, prospecteaza oportunitatile de extindere pe piata romaneasca, pe care este prezenta din 2004 printr-o unitate deschisa in Bucuresti.

Expansiunea la nivel national este coordonata prin intermediul MasterFrancizei pentru Romania. Oficialii companiei italiene promit viitorilor parteneri o afacere la cheie, care poate asigura castiguri maxime intr-un domeniu neexploatat suficient, dar cautat din ce in ce mai mult de publicul roman. Coka Club, infiintat in urma cu 20 de ani, are deschise in prezent in Italia un numar de 50 de centre de bronzat.

Instalatiile de bronzat - certificate de Uniunea Europeana si cu autorizatii de profil din SUA sunt dotate cu filtre speciale care permit trecerea numai a unui anumit spectru de ultraviolete, de tip A, cele mai blande pentru piele, dar si cu sistemul TurboTan, care reduce la jumatate timpul de bronzare.

Nici un aparat nu este inchis, fiind eliminata astfel senzatia de claustrofobie specifica aparatelor de tip neon, iar lampile dispuse tridimensional asigura o bronzare uniforma a corpului. In plus, Coka Club poate fi considerat un centru de relaxare si infrumusetare prin varietatea de creme propuse si prin ambient.

Sursa: http://www.capital.ro/index.php?a=22473&shift=1

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri