El va prelua functia de country manager de la Adrian Florea, care a decis sa renunte la conducerea operatiunilor grupului de pe piata locala, pentru a se concentra pe activitatea externa a Trend Consult.

“Dezvoltarea internationala a grupului Trend Consult este cel mai important motiv pentru care am renuntat la conducerea operatiunilor din Romania. Transformarea grupului intr-un jucator european cu capacitate de livrare complexa si unitara pentru companiile multinationale prezente in regiune reprezinta in acest moment una dintre cele mai mari provocari”, spune Adrian Florea (foto).

In 2008, grupul de firme a iesit pentru prima oara in strainatate, dupa deschiderea unui birou in Austria, care a necesitat investitii de 300.000 de euro.

Citeste si:

La inceputul acestui an, furnizorul de training a anuntat ca a deschis in Polonia al doilea birou extern. Investitia necesara pentru deschiderea locatiei din Polonia s-a ridicat la 150.000 de euro. Trend Consult detine 70% din actiunile biroului extern, restul fiind proprietatea unui partener polonez.

Printre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de training se numara firme ca Ascendis, UBD, TMI, Human Invest, For People, Trend Consult sau Interact.