Grupul francez Schneider Electric, care furnizeaza echipamente si servicii in managementul energiei, are nou presedinte in Romania in persoana lui Saulo Spaolanse, care il va inlocui pe David Nicholl.

Fostul country president a preluat functia de conducere in cadrul Schneider Electric Suedia.

"Incepand cu luna ianuarie 2011, Saulo Spaolanse (foto) ocupa functia de country president al Schneider Elecric Romania", se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Anterior, Spaolanse a lucrat pentru companie in cadrul filialei din Brazilia, unde a ocupat functii precum director de vanzari la nivel national si director de dezvoltare.

Brazilianul lucreaza in cadrul companiei de peste opt ani. Absolvent al cursurilor economice din cadrul Universitatii Federale Parana, Spaolanse a finalizat ulterior o specializare MBA in marketing in tara natala.

"Romania este o piata in dezvoltare, asa ca privesc urmatorii patru ani ca pe o perioada plina de provocari si de oportunitati. In ceea ce priveste Schneider Electric in Romania, cresterea va veni de la solutiile de management eficient al energiei si sper ca in urmatorii ani sa directionam investitii si proiecte spre aceasta zona", a declarat noul presedinte de tara al Scheider Electric.

Specializata in managementul energiei, cu operatiuni in peste 100 de tari, Schneider are 110.000 de angajati la nivel global.

In 2010, compania a realizat venituri din vanzari de 19,6 miliarde de euro.

Citeste un interviu acordat wall-street.ro de catre David Nicholl:

Schneider Electric: Investitorii s-au lasat dusi de valul eolian si au uitat de energia solara


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si