Presedintele Traian Basescu a declarat, la bilantul Ministerului Public, ca se impune introducerea dreptului procurorului de a pune sechestru pe bunurile celui pe care il suspecteaza, inca din prima faza a anchetei, pentru ca cei anchetati sa nu-si transfere bunurile altor persoane, potrivit Mediafax.
"Este extrem de important ca cei care incalca legea sa ajunga acolo unde le este locul, sa fie condamnati, sa ajunga in inchisoare. Dar de egala importanta este recuperarea pagubei. Fara recuperarea pagubei, victoria insitutiilor statului nu va fi completa niciodata, iar aici trebuie sa gandim daca nu cumva in anumite dosare, prin lege, putem stabili sechestrarea bunurilor inca de la momentului inceperii urmaririi penale, pentru ca, pe parcursul procesului, am observat, toti cei care au probleme isi transfera proprietatile pe alte nume si nu mai ai pe ce pune sechestru la sfarsit", a declarat Traian Basescu.

Ela a mai spus ca aceasta varianta trebuie analizata de Ministerul Justitiei.

"Poate se impune introducerea dreptului procurorului de a pune sechestru pe bunurile celui pe care il suspecteaza, inca din prima faza a anchetei", a conchis Basescu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri