Pentru ca suntem intr-o permanenta cautare de solutii intuitive menite sa simplifice viata partenerilor si a afiliatilor nostri, am conceput un produs inovativ care pastreaza toate avantajele tichetelor de hartie la care am adaugat simplitate, siguranta si rapiditate. Asadar, client, partener afiliat ori salariat, te invitam sa faci cunostinta cu Viitorul tichetelor de masa, cardul Ticket Restaurant®.

Cardul de masa Ticket Restaurant® este o alternativa moderna si sigura la tichetele de masa pe hartie, fiind dezvoltat sub licenta MasterCard® si prevazut cu CIP. Poti aproba tranzactiile prin introducerea codului PIN, insa pentru plati rapide, sub 100 lei, beneficiezi de tehnologia "Contactless”, care nu necesita introducerea PIN-ului.

Ca si tichetele pe hartie, aceste carduri de masa sunt reglementate de prevederile Legii nr. 142/1998, modificata de Legea 291/2013 si de normele de aplicare ale acesteia. Astfel, tichetele de masa pe card se bucura de scutire de la plata taxelor salariale si patronale si deductibilitate de la plata impozitului pe profit.

Cardurile pot fi folosite pentru achitarea meselor sau pentru cumparaturi de produse alimentare, la restaurantele si magazinele din reteaua de acceptare, atat online, cat si in locatiile fizice. Cardurile Ticket Restaurant sunt deja acceptate de peste 4.000 de comercianti parteneri, reprezentand cea mai mare retea afiliata la un card de masa la nivel national.

Edenred ofera tuturor posesorilor de card acces permanent la informatii despre soldul cardului si istoricul tranzactiilor prin intermediul aplicatiei mobile Ticket-On-the-Go®, prin contul web disponibil la adresa www.ticketrestaurantcard.ro, sau prin apel la numarul de telefon 021 301 33 66.

La momentul achitarii produselor in unitatile alimentare, de pe cardurile de masa va fi retinuta valoarea integrala a produselor cumparate, chiar daca aceasta presupune utilizarea de fractii din valoarea nominala a tichetului. Asadar, poti folosi cardul pentru a efectua plati oricat de mici!

Cardul permite plati rapide prin simpla apropiere a cardului de cititorul special in cadrul unitatilor care afiseaza sigla "contactless". In cazul sumelor mai mari de 100 lei, se va solicita introducerea codului PIN. Un alt avantaj este faptul ca tichetele de masa pe card nu impun existenta unui cont bancar, asadar nu implica niciun cost sau acte suplimentare pentru utilizatori.

Afla mai multe detalii despre beneficiile cardului Ticket Restaurant® pe www.viitorultichetelor.ro si alege sa faci parte dintr-un viitor simplu, sigur si practic!