Companiile internationale si marile branduri au profitat de conditiile avantajoase oferite de acest sistem si au inceput sa produca in tara noastra, pentru ca ulterior sa exporte in afara granitei, in prezent mai bine de 70% din productia totala manifestandu-se in lohn.

De cealalta parte, companiile care s-au axat doar pe productia proprie sunt foarte putine si insuficiente pentru a-si face loc in retailul romanesc, dominat de branduri straine. De exemplu, din randul celor mai mari companii producatoare de articole vestimentare din Romania foarte putine au productie proprie sau ofera produse integrate de creatie si realizare. In schimb, majoritatea lucreaza in lohn pentru brandurile de renume din lume, precum Hugo Boss, Louis Vuitton, Armani, Esprit, Pierre Cardin, Versace, Benetton, Zara, H&M si multi altii.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont