Digital Cable Systems (DCS) este detinut de fondul international de investitii PineBridge, Dinu Malacopol fiind actionar minoritar. Digital Cable Systems, operator de cablu care opereaza sub brandul AKTA, furnizeaza servicii de televiziune, internet si telefonie clientilor rezidentiali, cu preponderenta in mediul rural si in orasele mici, avand ca arie de acoperire peste 3000 de localitati din 35 de judete, conform datelor de pe site-ul propriu. Comparat cu anut trecut, acoperirea companiei s-a marit cu 10 judete si 500 de localitati.

“Investitiile realizate in primele 8 luni s-au ridicat la circa 8 milioane de euro, in principal pe constructia de retele noi si achizitii de retele, dar si modernizarea retelelor existente; suma estimata a se investi pana la sfarsitul anului este de 17 milioane de euro, subliniaza Dinu Malacopol.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont