Firma AT Kearney GmbH va fi consultantul financiar pentru privatizarea Antibiotice Iasi, valoarea contractului de consultanta semnat intre AVAS si firma germana fiind de 345.000 euro, fara TVA.

AVAS a primit pana la data limita de depunere a ofertelor pentru selectarea consultantului financiar pentru privatizarea Antibiotice Iasi, doua oferte din partea: AT Kearney GmbH si a consortiului Alpha Bank.

Ofertele tehnice ale celor doi ofertanti au fost identice, ele raspunzand solicitarilor din caietul de sarcini. Ca urmare, negocierile cu cele doua firme s-au purtat doar pe marginea ofertei financiare a fiecarui ofertant. Prin anuntul de participare la procedura de atribuire, plafonul stabilit de AVAS a fost de 350.000 euro, fara TVA. Consortiului Alpha Bank a depus o oferta cu mult peste plafonul stabilit de Autoritate, iar AT Kearney GmbH a avut o oferta mai mica decat plafonul AVAS.

Potrivit AVAS, procesul de selectie s-a realizat in conformitate cu legislatia in domeniul achizitiilor publice, iar criteriile de calificare au vizat situatia personala, economico-financiara precum si capacitatea tehnica si profesionala a operatorilor economici.

In luna martie 2007, Autoritatea pentru Valorificare Activelor Statului a transmis spre publicare in Monitorul Oficial, partea a VI-a – Achizitii Publice, anuntul de participare la procedura de atribuire a contractelor de achizitie publica privind servicii de consultanta financiara pentru stabilirea strategiei de privatizare a Antibiotice Iasi. Conform prevederilor OUG 34 / 2006, anuntul a fost publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice – SEAP (www.e-licitatii.ro) si in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si