a declarat George Constantin Paunescu, presedintele UGIR, la intalnirea cu reprezentantii Asociatiei Chineze pentru Relatii de Prietenie cu Strainatatea

Ieri, la invitatia presedintelui Uniunii Generale a Industriasilor din Romania, George Constantin Paunescu, a sosit la Bucuresti delegatia Asociatiei Chineze pentru Relatii de Prietenie cu Strainatatea (CAIFC) condusa de vicepresedintele executiv al organizatiei, Liang Shi.

Din delegatie fac parte Chen Jun, seful Departamentului pentru Europa de Est si Asia Centrala, Wang Jianrui, seful sectorului pentru problemele Eurasiei, Li Haoyu si Shi Lei, ambii membri in Consiliul de conducere al CAIFC.

In timpul intrevederii de la sediul UGIR, reprezentantii chinezi si-au manifestat interesul si disponibilitatea de a dezvolta proiecte investitionale in Romania in parteneriat cu companiile membre ale UGIR".

Vizita de azi este extrem de importanta, concretizand excelentele relatii, de peste 11 ani, intre Uniunea Generala a Industriasilor din Romania si puternica si influenta Asociatie Chineza pentru Relatii de Prietenie cu Strainatatea. Am discutat despre proiecte concrete, proiecte de anvergura care vor fi dezvoltate impreuna cu reprezentantii UGIR, investitii de care Romania are absolut nevoie in perioada imediat urmatoare.

Este un parteneriat pe care contam si prin care putem sprijini o crestere reala a schimburilor economice din cele doua tari", declara ieri George Constantin Paunescu, presedintele UGIR. Pe agenda delegatiei chineze figureaza o vizita a obiectivelor industriale din judetul Prahova, precum si intrevederi oficiale la Guvernul Romaniei, Camera Deputatilor si Senat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Balint, OTP: Cu o taxa de 0,2 - 0,4%, bancile pot sa traiasca in 2019