Thailanda vrea sa deschida la Giurgiu un centru de distributie a produselor proprii pentru Europa

Thailanda analizeaza posibilitatea infiintari la Giurgiu a unui centru de distributie a produselor proprii pentru Europa Centrala si de Sud - Est, a declarat, cu ocazia Consiliului de Afaceri Romania-Thailanda, conducatorul delegatiei thailandeze, Preecha Treesuwan.
"Analizam perspectiva infiintarii unui centru de distributie de produse thailandeze in Romania, la Giurgiu. In contextul angrenarii economiei romanesti in cea comunitara, o asemenea activitate pe termen mediu si lung poate contribui la cresterea competitivitatii economiei romanesti. Romania, a doua tara din zona, ca marime, si cea mai mare piata din Europa de Sud-Est, ofera ample posibilitati de afaceri in Europa centrala si de est", a precizat oficialul thailandez.

Relatiile economice cu Thailanda au cunoscut un trend ascendent in ultimii patru ani, de la 100,9 milioane dolari in 2003 la 143,1 milioane dolari la sfarsitul anului 2007. Partenerul thailandez isi propune ca pana in 2010 volumul tranzactiilor bilaterale sa se dubleze, depasind cifra de 300 milioane euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri