Premierul Emil Boc spune ca, pana in luna august 2009, s-a cheltuit 55% din suma alocata de Guvern in acest an pentru investitii, iar pana la sfarsitul anului vor fi realizate 42 de kilometri din Autostrada Transilvania, centurile municipiilor Ploiesti, Timisoara si Pasajul Baneasa din Capitala, scrie NewsIn.

"Toate angajamentele pe care le-am luat cu privire la lucrarile de infrastructura se vor realiza. Ma refer la cele despre care am anuntat ca se vom termina anul acesta: Pasajul Baneasa va fi gata la 1 decembrie, in 15 noiembrie avem gata centura Ploiestiului, in decembrie - cei 42 de kilometri din Autostrada Transilvania. Avem gata si centura Timisoarei, cu exceptia unui pod", a declarat Boc.

Premierul a adaugat ca si centura municipiului Cluj-Napoca este aproape finalizata, iar 30 de kilometri din Autostrada Bucuresti-Ploiesti urmeaza sa fie asfaltati in acest an.

Boc a declarat ca Executivul "va incerca" sa creasca ponderea sumei alocate pentru investitii in bugetul pe anul 2010. El a precizat ca din banii alocati pentru infrastructura in bugetul pe anul in curs s-a cheltuit 55%, reprezentand 4,6 - 4,7 miliarde de euro.


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Salariul impresionant pe care il incaseaza un paznic la stat