Gandul relateaza cum turistii straini vor fi invitati sa exploreze "gradina carpatina", prin noul brand turistic.

Criza mondiala a inchis 30 de francize imobiliare, dupa cum scrie Capital. „Dupa doi ani de extindere accelerata, proprietarii principalelor master-francize de agentii imobiliare, ¬Re/Max, Century 21 si Hirsh, au fost loviti de un puternic val de contracte reziliate”.

Ne asteapta o explozie a creditelor neperformante. Dati afara din servicii sau cu salariile ciuntite, mii de romani nu-si vor mai putea plati datoriile catre banci, astfel ca 20% dintre imprumuturi vor ajunge neperformante”, informeaza Evenimentul Zilei.

Seful misiunii FMI, Jeffrey Franks, a afirmat in urma comentariului lui Dinu Patriciu ca Romania este o tara suverana, care poate decide daca vrea sa intrerupa intelegerea cu FMI, insa Guvernul nu crede ca trebuie sa renunte la acord, conform cotidianului Adevarul.

Citeste si:

Curierul National scrie despre dezordinea puternica accentuata din sistemul fiscal romanesc.

Guvernul va discuta problema salariilor angajatilor BNR in septembrie, dupa ce Parlamentul se reuneste in sesiune, deoarece acum nu are niciun mijloc legal de a interveni, a afirmat premierul, dupa ce CE a avertizat Romania cu procedura de infringement pentru taierea salariilor la banca centrala, informeaza DailyBusiness.ro.

Ziarul Financiar scrie cum Ministerul de Finante a salvat din nou tinta de deficit bugetar prin sacrificarea investitiilor.