Toate ziarele de business scriu despre tragedia de la Maternitatea Giulesti, iar unele publicatii chiar deschid cu acest subiect. Pe de alta parte, mai puteti citi astazi despre viitorul presei in Romania, despre concluziile raportului „Romania - Momentul adevarului" realizat de BCR, dar si despre "proiectele imobiliare fantoma"

Ziarul Financiar scrie despre incendiul de la Maternitatea Giulesti, care a dus la moartea a patru nou-nascuti si ranirea grava a altor sapte, si pentru care inca nu se stie cine va plati.

Si Financiarul scrie despre situatia din sanatate, iar conform unei analize realizate de cotidianul de afaceri aproximativ sapte medici pleaca zilnic din tara, din 2007 si pana acum emigrand in jur de 20% dintre cadrele medicale.

Daily Business a realizat topul celor mai mari "proiecte rezidentiale-fantoma", din calculele publicatiei reiesind ca aproximativ 30.000 de locuinte din Bucuresti sunt doar pe hartie.

Jurnalistii Money.ro se intreaba ce companii de presa din Romania ar mai putea rezista si anul viitor si care vor iesi invingatoare dintr-o criza care a dus pana acum la zeci de publicatii inchise si sute de jurnalisti concediati.

Economiştii cred ca sistemul bugetar trebuie restructurat, desi anul 2010 ar fi sacrificat din punct de vedere al relansarii economice, informeaza Adevarul citand un raportul BCR „Romania - Momentul adevarului".

Evenimentul Zilei scrie despre contributiile sociale pe care le platesc persoanele fizice autorizate, acestea fiind obligate sa plateasca de la 1 iulie si contributia pentru pensii si somaj pe langa cotizatia la bugetul de sanatate.

Gandul scrie despre avantajele si dezavantajele contoarelor de apartament, informand ca in cazul in care Guvernul va taie la iarna subventia la energie termica, pentru un apartament cu doua camere, factura la caldura va fi de 1.653 lei daca locuinta nu are contoare si de 1.276 lei, daca locuinta are repartitoare.


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Revista presei: CV-urile modeste ale ministrilor din cabinetul Dancila