Citeste ce scrie astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.
Piata voucherelor Rabla se apropie de inchidere. Au mai ramas in piata peste 45.000 de tichete care isi pierd valabilitatea pe 23 noiembrie, scrie dailybusiness.ro. In timp ce dealerii auto s-au resemnat, speculantii scad preturile in speranta ca vor gasi clienti dispusi sa isi cumpere o masina. Vestea buna este ca peste 175.000 de rable au fost casate, de 5 ori mai multe ca anul trecut.

Ziarul Financiar vorbeste despre suedezii de la H&M care nu au pierdut timpul pe piata locala si au semnat, in ciuda crizei, contracte pentru deschiderea a zece magazine pe piata locala, atacand din start Bucurestiul, pentru ca mai apoi sa se orienteze catre cele mai mari orase din tara.

Cummins Generator Technologies Romania, parte a unui gigant industrial american, are, din septembrie, ca actionar compania Electroputere Craiova cu un procent de 17%, potrivit Money.ro. Pentru ca partea romana nu dispunea de lichiditati a venit cu un aport in natura format dintr-o hala si echipament industrial

Parlamentarii trebuie sa decida astazi daca Emil Boc si Cabinetul sau mai raman la Palatul Victoria, scrie Capital. Adoptarea motiunii de cenzura ar insemna destituirea Guvernului, urmata de consultari la Palatul Cotroceni si desemnarea de catre presedintele Traian Basescu a altui premier. In octombrie anul trecut, partidele din opozitie au reusit sa rastoarne Guvernul condus tot de Emil Boc. Atunci, alaturi de PSD si PNL au fost si parlamentarii UDMR, acum acestia prefera sa nu voteze.

Romania Libera prezinta cele trei metode prin care "baietii destepti" obtin profituri de pe urma Hidroelectrica, tranzactionand energia ieftina produsa aici.

Evenimentul zilei face topul judetelor care au taiat cel mai mult cheltuielile cu salariile. Intre 5% si 22% - cu atat au reusit judetele sa taie din cheltuielile de personal, in primele opt luni ale anului, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pe primul loc in topul celor mai mari reduceri de cheltuieli cu salariatii se afla municipiul Bucuresti, cu o scadere de 21,6%.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri