Marea Britanie și Statele Unite ale Americii au contribuit decisiv la evoluția omenirii în ultimele secole, prin revoluția industrială sau prin modelul politic oferit. Prin urmare, și limba vorbită în aceste țări a început să fie folosită în tot mai mare măsură pe plan internațional, astăzi cunoașterea ei devenind indispensabilă pentru oricine dorește să construiască o carieră de succes.

În consecință, oameni de toate vârstele, de la copii preșcolari până la adulți, se înscriu la cursuri de engleză online, fie pentru a învăța limba de la început, fie pentru a-și consolida cunoștințele. Iată care sunt avantajele de care se bucură fiecare grupă de vârstă!

Cursuri engleza online pentru copii

La această vârstă, este important ca învățarea să fie percepută ca un joc, astfel încât diferitele cunoștințe să fie însușite într-un mod cât mai natural, aparent fără efort. Prin urmare, cursurile se bazează pe puterea imaginilor de a transmite informații relevante, informația este structurată clar, iar exercițiile practice oferă posibilitatea de a atinge obiectivele fiecărei unități de învățare.

Pe lângă faptul că juniorii își însușesc cunoștințe aprofundate de limba engleză, ei parcurg și o pregătire pentru examenele Cambridge. Recunoscute la nivel internațional, acestea sunt utile în multiple situații, precum înscrierea la o instituție de învățământ superior din orice oraș al lumii sau obținerea de avantaje în viitoarele interviuri de angajare.

Cursuri engleză online pentru adolescenți

Limba engleză este un instrument care le deschide adolescenților calea către lume, permițându-le un plus de încredere în sine, indiferent de locul în care se află. Ei devin capabili să descopere lumea, interacționând fără probleme cu adolescenți din alte țări, fie în mediul online, folosind rețelele de socializare, fie la fața locului, în excursiile pe care le fac în străinătate.

Sesiunile interactive sunt astfel concepute încât să permită obținerea celor mai bune rezultate la examenele Cambridge FCE/ CAE, IELTS și, de asemenea, la examenul de bacalaureat.

La finalul fiecărui semestru școlar, părinții au o întâlnire individuală cu profesorul, în cadrul căreia primesc un raport scris detaliat despre secțiunile de curs care au fost bine asimilate, precum și despre cele la care este nevoie de lucru suplimentar. În plus, pot fi dezbătute pe larg orice alte aspecte referitoare la evoluția și modalitățile de învățare ale copilului.

Cursuri engleză online pentru adulți

Adulții care participă la astfel de sesiuni sunt bine motivați, de obicei fiind deplin conștienți de motivele pentru care au nevoie să cunoască aprofundat cea mai importantă limbă de circulație pe plan internațional. În funcție de nivelul la care se află, ei pot urma cursuri pentru începători sau pentru avansați, iar în funcție de scopurile personale pot să învețe fie engleza generală, fie engleza de business, necesară în primul rând pe plan profesional.

Toți participanții își îmbunătățesc în mod vizibil fluența și pronunția, datorită faptului că se pune accent pe conversație, o mare parte din timp fiind petrecută vorbind efectiv cu profesorul și cu colegii. De asemenea, este îmbogățit vocabularul și se ajunge la o bună stăpânire a regulilor gramaticale.

Astfel, indiferent de vârstă sau de nivel, participarea la cursuri de engleză online permite realizarea unor progrese semnificative, care se vor dovedi de mare folos pe durata întregii vieți!

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri