Universitatea de Științe Agronomice şi Medicină Veterinară (USAMV) deschide înscrierea pentru admiterea la studiile de licență în perioada 3 – 25 iulie 2023. Înscrierea la programele de master va fi în perioada 3 – 21 iulie 2023 pentru programele de master.

Cei care vor să se înscrie au la dispoziție 31 de programe de studii de licență și 35 de programe de master, în cele șapte facultăți ale USAMV București: Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere, Facultatea de Medicină Veterinară, Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii și Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală.

Cele șapte facultăți din cadrul USAMV București pun la bătaie cu 2.300 de locuri la buget. Instituția are două campusuri și 4000 de locuri de cazare.

Admitere USAMV 2023: Calendar de înscriere pentru studiile de licență

Perioada de înscriere:

  • 3-25 iulie programele de studii organizate de Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere, Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii, Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală.
  • 3-21 iulie programul de studii Medicină Veterinară – Facultatea de Medicină Veterinară

Admitere USAMV 2023: Ce criterii trebuie să îndeplinești ca să fii admis

Pentru programele de la Facultatea de Agricultură, Horticultură, Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere, Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, Biotehnologii, Management și Dezvoltare Rurală, criteriile care se iau în considerare sunt:

  • 70% media de la bacalaureat
  • 30% nota/media aritmetică la alegerea candidatului la una din probele de la bacalaureat: limba română/ limba maternă; matematică; chimie; biologie; geografie.

Pentru programul de studii de la Facultatea de Medicină Veterinară criteriile de admitere sunt:

  • 50% nota obținută la proba scrisă, susținută fizic
  • 50% media de la bacalaureat

Admitere USAMV 2023: Calendar de înscriere pentru studiile de master

Perioada de înscriere:

  • 3– 21 iulie - pentru toate programele de studii organizate în cele șapte facultăți din cadrul USAMV București

Criteriile de admitere:

  • 10% notă obținută la proba scrisă (eseu)/online
  • 90% media anilor de studii de licență

Peste 5.000 de locuri, din care aproape jumătate sunt locuri la buget/fără taxa, disponibile pentru viitorii studenți la cele 7 facultăți ale USAMV București, pentru studii universitare de licență și master.

Admitere USAMV 2023: Calendar de înscriere pentru studiile doctorale

Perioada de înscriere: 4-14 septembrie

Criteriile de admitere:

  • examen competențe lingvistice
  • examen oral

Universitatea de Științe Agronomice şi Medicină Veterinară din București (USAMV) este o instituție de învățământ superior și de cercetare acreditată, cu peste 170 de ani de existentă. USAMV are peste 10.000 de studenți, fiind definită ca "o universitate pentru viață şi agricultură, prin educație și cercetare de înaltă calitate" ("Agriculture for Life, Life for Agriculture").

Sursa foto: USAMV

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri