Astfel, prin eliminarea comisioanelor costul finantarilor oferite de companie scade cu 200 de euro la leasingul de autoturisme si cu 300 de euro la leasingul de autoutilitare. Pentru taxa de management zero, clientul economiseste 2% din pretul de achizitie al bunului finantat in leasing.

In ambele cazuri, clientul primeste in plus o reducere de 0,5% la marja de dobanda fata de cea standard. Compania nu percepe niciun alt comision lunar sau anual.

Oferta vizeaza autovehicule si vehicule comerciale noi si rulate, echipamente noi din domeniile tipografic, medical, procesare metale si lemn, constructii si agricultura. Valoarea reziduala este de 5% pentru bunurile noi si 1% pentru autoturisme si autoutilitare rulate, echipamente tipografice si medicale.

Citeste si:

De exemplu, la finantarea unui vehicul comercial nou in valoare de 25.000 euro, clientul poate beneficia de o reducere intre 300 si 500 de euro. Cu 20% avans si valoare reziduala 5%, rata lunara este de 466,76 euro.

Raiffeisen Leasing este membra a grupului financiar austriac Raiffeisen si activeaza pe piata romaneasca din anul 2002. Compania este prezenta in 12 mari orase din Romania.