Metro si Credit Europe Bank, program de cumparaturi in rate fara dobanda

Credit Europe Bank, liderul pietei de carduri de credit din Romania si Metro Romania, cea mai mare companie de comert de tip Cash & Carry care activeaza pe piata locala, initiaza primul program de cumparaturi in rate fara dobanda intr-un magazin de profil prin intermediul CardAvantaj.

Programul se va desfasura pentru inceput pe o perioada de 6 luni, in 7 magazine METRO din Bucuresti si Brasov. Posesorii CardAvantaj vor putea achizitiona in 6 rate fara dobanda, o serie de produse din segmentul nealimentare, produsele vizate urmand a fi semnalizate la raft.

„Este primul pas pe care il facem in directia extinderii ariei de adresabilitate a CardAvantaj observand o cerere in crestere pentru acest tip de facilitate”, a declarat, intr-un comunicat de presa, Dorin Iancu, head of retail banking sales.

Clientii Metro vor putea aplica pentru CardAvantaj atat in incinta magazinului, cat si in cadrul sucursalelor Credit Europe Bank, ca pana acum. Dupa aprobarea solicitarii, acestia vor primi si un voucher de cumparaturi in valoare de 50 de lei, oferit de banca, care se poate utiliza in magazinele Metro timp de 3 luni.

Metro Cash & Carry Romania este parte integranta a Metro Cash & Carry International si a fost lansata oficial in Romania in luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distributie, in Bucuresti. Astazi, reteaua numara 30 de magazine in 23 de orase.

Credit Europe Bank Romania, membra a grupului FIBA, asigura o gama larga de produse si servicii, catre peste 420.000 de persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcatuite din 78 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si phone banking.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri