Dupa momentul marcat de incheierea de catre Bank Leumi le-Israel a unui Agreement cu Kolal BV privind vanzarea pachetului majoritar de actiuni detinut de aceasta la EUROM BANK, banca are ca obiectiv major transformarea sa intr-o institutie moderna si eficienta aliniata la noua dinamica a pietei financiar-bancare din Romania, venind astfel in intampinarea clientilor sai cu o serie de produse si servicii competitive.

Eurom Bank lanseaza astazi un pachet destinat persoanelor fizice, pachet ce include: un card de debit MasterCard Magnum cu facilitatea de overdraft, un card de credit prin care clientii pot beneficia de un credit in conditii avantajoase, un cont curent si de economii - ,,FlexiCont ce asigura flexibilitatea disponibilitatilor si un depozit ,,Eurom Bank Plus, instrument de economisire ce este bonificat cu o dobanda ce creste de la luna la luna si este fixa in cadrul fiecarei luni.


Cardul de debit MasterCard Magnum se caracterizeaza prin facilitatea de overdraft in limita a trei salarii nete, card embosat multivaluta la care dobanda este de 21% p.a. pentru LEI (DAE: 24,32%).

Card de credit MasterCard este un card destinat persoanelor fizice care doresc un credit. Valoarea creditului acordat este in functie de scoring si de garantii, aceasta nefiind limitata superior. Dobanda este de 23% p.a. pentru LEI (DAE : 26,71%), iar comisionul de administrare lunara a creditului este zero.Pentru cele doua tipuri de carduri, promotional, in luna februarie a.c., banca. nu va percepe comision de emitere a cardului.

Depozit ,,Eurom Bank Plus, produs ce se poate constitui in RON, EUR si USD, pe termen de 3 luni. In cazul desfiintarii depozitului inainte de scadenta, clientul beneficiaza de dobanda prevazuta in contract pentru lunile intregi, iar pentru fractiunea de luna scursa, se acorda dobanda de cont curent. Nivelul de dobanda pentru a III -a luna ajunge pana la 6,5% pentru LEI, 4,5% pentru USD si 4,15% pentru EUR (p.a.).

Cont curent si de economii ,,FlexiCont este un instrument de economisire flexibil, un produs care ii permite clientului sa retraga sau sa depuna bani, sa initieze viramente, fara ca dobanda sa fie afectata, in conditiile in care acesta respecta soldul minim zilnic (500 RON si/sau 300 USD/EUR). Pentru acest tip de produs, dobanda pentru LEI creste pana la nivelul de 3,5% pa., iar pentru retragerea de numerar pana la 500 RON si/sau 300 USD/EUR, comisionul este zero.


Bank Leumi le-Israel este prima banca din Israel in functie de Total Active, cu aproximativ 30% cota de piata, infiintata in urma cu 103 ani si care are in acest moment o reea internaional formata din 290 de sucursale din care 240 in Israel.

Bank Leumi le-Israel are total active de 57.6 mld. USD, depozite atrase de la populatie de 46.9 mld. USD, credite acordate de 38.1 mld. USD, un capital propriu de 3.7 mld. USD, iar profitul net (rezultate la 30.09.2005) este de 364 mil. USD.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri